AG Properties Bulgaria

Good Builders - Low Prices

За Строителя

Alexandrov Group Co. е строителна компания, която специализира в строителството, продажбата и стопанисването на ваканционни и жилищни обекти в Слънчев Бряг, Несебър и София, България. Организацията е основана изцяло на местна основа, което подпомага приоритета и да бъде собственик на най – добрите строителни парцели и да бъде много добре запозната с особеностите на пазара на недвижими имоти в този район.

През 2000 година, строителството на първият от поредицата от амбициозни проекти на Чавдар Александров – хотел Alexandrov Plaza е завършено. Луксозната седеметажна сграда остава в историята на Несебър като първият четиризвезден хотел в популярния туристически град. Alexandrov Plaza скоро се превръща в любимо място за почивка на много известни българи и прави популярно името „Alexandrov” като символ на комфорт и качество. Хотелът функционира успешно в продължение на 5 години, приветствайки туристи от цял свят до 2006 година, когато следвайки теченията в модерното строителствое преобразуван в жилищна сграда с апартаменти за продажба под името Alexandrov Residence.

Паралелно с управлението на хотела, младият и енергичен Александров развива също и своето уникално чувство на строителен предприемач – първият жилищен комплекс се появява под името Алфа, за да бележи успешното начало. Разположен на разстояние 350 метра от плажа, комплексът се състои от 100 апартамента построени и реализирани изцяло с помощта на преданите близки и роднини на Александров.

През 2005-та година първият ваканционен комплекс от вече добре познатата верига Sunny Day е напълно завършен и продаден. Sunny Day 1 е солидна, седеметажна сграда на територия от 4 000 кв.м., състояща се от 120 апартамента. Собствениците и гостите в комплекса се наслаждават на външен басейн, детска площадка, ресторант с бар, рецепция и всичко останало, което е необходимо за пълноценна почивка. 

По-големият брат-близнак на Sunny Day 1 – Sunny Day 2 е изграден през 2006 година. Комплексът е напълно разпродаден главно на английски и ирландски граждани. Разнообразните 140 апартамента са луксозно оборудвани и напълно обзаведени от младата и обещаваща строителна компания.

Популярността на следващия важен проект – Sunny Day 3 – планиран за 2007 година, затвърди Alexandrov Group като най–бързо развиващата се и конкурентноспособна фирма в региона. Комплексът надмина всички очаквания със своите 350 апартамента разположени на 15 000 кв.м. и изненадващо различна архитектура. И още повече, паралелно с реализацията на Sunny Day 3 на международния пазар на недвижими имоти, относително скромния Sunny Day 4 със 100 апартамента и част от Sunny Day 5 са продадени. 

“Good Builders – Low Prices” не е случайно мото. За разлика от много други подобни фирми Alexandrov Group предлага на своите клиенти високо качество на цени уникални за този бизнес. Компанията приятно изненадва с широка гама от услуги: младият и мотивиран екип подпомага целия процес на покупко-продажба на недвижим имот; предлага широк спектър от подходящо обзавеждане; консултации за бъдещото управление на имота в приветлива атмосфера на доброжелателност. 

Alexandrov Group Co. се радва на привилегиите от своето членство в няколко организации като Българо–Британската търговска камара; Американската търговска камара в България и др. За доброто име свидетелстват още широката мрежа от български и чуждестранни брокерски къщи, които си сътрудничат с фирмата. Александров Груп има офиси в Слънчев Бряг, Лондон и София, където се очаква бъдещи проекти на фирмата да бъдат осъществени скоро.

Alexandrov Group Co., както много други фирми от България се радва на членството си в Европейския Съюз и достига по – високи позиции на динамичният пазар на недвижимите имоти, оптимизирайки възможностите си за развитие на своите проекти. Като потвърждение на последното вижте Sunny Day 6.

ипотечен кредит