AG Properties Bulgaria

Good Builders - Low Prices

За Alexandrov Group Co.

„Александров груп“ АД е строителна компания, която специализира в строителството, продажбата и управлението на ваканционни и жилищни обекти в Слънчев Бряг, Несебър и София. Неуморната ни работа и отдаденост ни отведоха до една от лидерските позиции на строителния пазар в България. Гордеем се с постигнатото, защото за 12 г. успяхме да построим 82 сгради със застроена площ от над 200 хил. кв. м. И най-важното – тези сгради се отличават с качество на изпълнение, красота на архитектурата и функционалност. През годините продължихме да се специализираме в строителството в тези региони, чиято специфика познаваме, за да можем да предложим най-добрите локации на нашите клиенти. Нашите проекти са отразявали всички модерни подходи в архитектурата, като нашите специалисти  винаги са се стремяли да дадат стилен и иновативен облик на всеки комплекс. Нашето мото “Good Builders – Low Prices” отразява визията ни да дадем един качествен и цялостен продукт на отлична цена. Ние не продаваме просто жилища, а се стремим да предложим удобство, среда за живот и отдих в комбинация с добра локация, отлична инфраструктура, функционалност и непосредствена връзка с обкръжаващата среда.  Днес смело можем да кажем, че постигнатите резултати ни дават увереност, че вървим в правилната посока и ни дават правото да диктуваме новите тенденции на пазара.
Към днешна дата сме завършили напълно или сме на етап на довършване на следните проекти:
Първият успешен проект на компанията е строителството на хотел „Alexandrov Plaza“ в Несебър. Луксозната седеметажна сграда е първият четиризвезден хотел и поставя началото на модерен тип туризъм в популярния туристически град.
Малко по-късно е осъществен и първият модерен жилищен проект под името „Алфа“. Комплексът се състои от над 100 апартамента на разстояние 350 метра от плажа, в тихата и спокойна част на Слънчев бряг.
През 2005-та г. е завършен първият ваканционен комплекс от вече добре познатата верига „Sunny Day“. „Sunny Day 1“ следва модерните тенденции в строителството и разпределението на пространствата в апартаментите. Комплексът се състои от 120 апартамента, обзаведени луксозно и функционално. Собствениците и гостите в комплекса се наслаждават на външен басейн, детска площадка, ресторант с бар, рецепция и всичко останало, което е необходимо за пълноценна почивка. Само на броени минути се намират пясъчните дюни и една от най-красивите части на плажа на Слънчев бряг.
По-големият брат-близнак на „Sunny Day 1“ – „Sunny Day 2“, е изграден през 2006 г. Качествените материали, стилното обзавеждане и добре поддържаните общи части са факторите, които привличат множество клиенти от Великобритания и Ирландия да изберат своя ваканционен дом именно в „Sunny Day 2“. Районът около комплекса предлага едновременно спокойствието от големите тълпи и шума в центъра на Слънчев бряг и близостта до морето и уникалните дюни на плажа на курорта.
Година по-късно е осъществен и следващият амбициозен проект на компанията –  „Sunny Day 3“. Комплексът е изграден на голямо и озеленено пространство само на километър от плажа на Слънчев бряг. Състои се от 350 апартамента в 15 сгради с изискана архитектура и ниско застрояване, целящи да постигнат максимално добро изложение и функционалност „Sunny Day 3“ притежава пълен набор от удобства за приятен морски престой: голям външен басейн, магазини, отлично поддържани зелени площи, детска площадка и др. Ограниченото движение на коли и постоянната охрана и контролиран достъп до жилищните части също допринася за комфортна почивка и спокойствие за безопасността на децата.
Четвъртият комплекс от марката „Sunny day” е изграден в покрайнините на Слънчев бряг, далеч от голямата концентрация на туристи и заведения на курорта, но в същото време на едва километър от плажната ивица. Общо три сгради с около 100 апартамента оформят неголям комплекс, разположен върху добре озеленен парцел от 4 дка. Открит басейн, бар, ресторант, детска площадка, удобен паркинг и чудесно поддържани градинки гарантират отлична морска почивка за собствениците на апартаменти и гостите на комплекса. Почти всички апартаменти от комплекса са разпродадени още при проектирането му, което говори за доверието на многобройните чуждестранни и български клиенти на компанията.
„Sunny Day 5“ е разположен в близост до най-големия куротрт на българското Черноморие – Слънчев бряг. Комплексът от затворен тип се състои от 8 модерни жилищни сгради с 300 апартамента, находящ се на около 4 км. от центъра на курорта. Концепцията на „Sunny Day 5“ е да предложи лесен достъп до забавленията и плажовете на големия туристически център, като едновременно осигури спокойствие и красиви гледки към склоновете на Стара планина.  За всички собственици на недвижими имоти е осигурен транспорт до плажа, летището и други обекти, които са в и около Слънчев Бряг.
През 20ХХ г. започва изграждането на шестия и най-амбициозния проект от марката „Sunny day”. Sunny Day 6 е затворен комплекс, съставен от 1 573 апартамента с отлично разпределение и изложение, разположени в 46 четириетажни сгради. Проектът е изграден на територия от близо 60 дка в живописна местност на около 6 км. от Слънчев бряг и Несебър, като предлага отлични възможности за спокойна почивка в близост до морския бряг. Строителството е съобразено с най-новите тенденции и изисквания с използване на доказани марки строителни материали и технологии. Комплексът разполага с отлично поддържани и озеленени общи части и огромен избор от съоръжения за почивка и спорт: фитнес, 2 мини-голф игрища, 1 тенис корт, 2 комбинирани спортни площадки, 6 външни басейна, барове, ресторант, супермаркет, специална детска площадка. Трафикът в комплекса е ограничен, което допринася за спокойната почивка на всички собтвеници и гости на комплекса. На разположение е редовна маршрутна линия до центъра на Слънчев бряг.
Наред с многото успешни проект на компанията в района на Несебър и Слънчев бряг, през 2007 г. „Александров груп“ стартира изграждането на комплексите „Сентрал парк ризорт I“ и „Сентрал парк ризорт II“ в околностите на София. В близост до с. Нови хан, само на 15 км. от София и на 500 м. от автомагистрала „Тракия“, „Сентрал парк ризорт“ предложи нещо ново на пазара на недвижими имоти около София – близостта и лесния достъп до големия град и спокойствието на живота извън забързания ритъм на столицата. Комплексите разполагат със супермаркет, ресторант с бар, детска площадка, фитнес зала, открит басейн, комбинирано игрище за футбол, баскетбол и волейбол на фона на много зеленина. „Сентрал парк ризорт“ са красиво разположени на естествено възвишение с неповторима панорама към склоновете на Стара планина и Средна гора. В околностите може да се открият разнообразни условия за отдих, хобита и развлечения. Почитателите на риболова могат да се възползват от водите на язовир Огняново и река Лесновска, а любителите на разходките в природата не могат да не оценят красотата на близката горска местност „Побит камък“.
Компанията предлага широка гама от услуги по време на целия процес на покупко-продажба на недвижим имот, избор на обзавеждане според най-новите тенденции в интериорния дизайн,  и консултации за бъдещото управление на имота. Доволни сме от факта, че за всички наши сгради и комплекси можем да предложим професионално управление и поддръжка от нашите опитни специалисти, които осигуряват спокойствие за нашите клиенти както за целогодишните грижи за техния недвижим имот, така и за досадните домакински денйности по време на дните на почивка.
„Александров груп“ е член на престижни организации като „Българо–Британската търговска камара“, „Американската търговска камара в България“ и др. Компанията има собствени офиси в Слънчев Бряг, Лондон и София. За реномето на фирмата говори и голямата мрежа от български и чуждестранни компании в областта на посредничеството с имоти, с които си сътрудничим.
Днес смело можем да кажем, че постигнатите резултати ни дават увереност, че вървим в правилната посока и ни дават енергия да продъжим с още по-амбициозни проекти.
ипотечен кредит